Omalaina apuna Lapin matkalla

Mikäli Lapin matka olisi edessä eikä rahaa heru mistään, tiedämme miten auttaa! Lomamatkat voivat olla todella tyyriitä reissuja, eikä niihin välttämättä ole helppo kerätä rahaa, vaikka kuinka yrittäisi. Lomalle on kuitenkin tarpeen päästä joskus, joten kerromme mistä avun saa. Internet on täynnä riistohintaisia lainoja korkeilla koroilla ja piilokuluilla varustettuna. Omalaina on vastus näille palveluille!

Mikä on Omalaina?

Omalaina on palvelu, joka vertailee kuluttajan puolesta useita eri lainantarjoajia, ja valitsee niistä parhaimman, mikä soveltuu kuluttajan tarpeisiin lainan summan ja takaisinmaksuajan osalta. Palvelun käyttö on nopeaa ja rahat saapuvat lähes aina yhden pankkipäivän kuluessa asiakkaan tilille. Kuka tahansa voi lähettää palveluun lainahakemuksen, mutta hakijan tulee täyttää tietyt perusehdot ennen kuin hän saa hyväksytyn lainan.

Kuka lainan voi saada?

Lainan itsessään voi saada kuka tahansa yli 18-vuotias suomalainen oikeustoimikelpoinen henkilö. Omalainalla on kuitenkin yhteistyökumppaneinaan ainoastaan vastuullisia toimijoita, joten he edellyttävät, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa, sillä muuten lainan hakeminen ei onnistu. Omalaina haluaa varmistua siitä, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Palvelulla onkin yhteistyössä useita isoja pankkeja, mikä mahdollistaa sen, että kuluttaja saa parhaimman mahdollisen lainatarjouksen Lapin matkaansa varten. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hakemus kannattaa aina lähettää, vaikkei olisi varma siitä, saako myönteisen lainapäätöksen. Tämän jälkeen kuluttaja saa lainasopimuksen, johon on kirjattu lainan summa, korko, takaisinmaksuaika sekä muut ehdot ja mahdolliset kulut. Mikäli kuluttaja hyväksyy sopimuksen, saa hän rahat tililleen jo yhden vuorokauden kuluessa. Todella helppoa siis!

Miksi Omalaina?

Miksi valita sitten Omalaina? Omalainan kautta Lappiin matkaava saa kätevästi todella monen pankin lainatarjoukset, toisin kuin perinteisesti, jolloin kuluttaja joutuu manuaalisesti täyttämään usean eri pankin lainahakemuksia, lähettämään niitä erikseen ja tämän lisäksi vielä tutkimaan näiden maksuehtoja. Tässä ei mielestämme ole mitään järkeä, joten olemme todella iloisia siitä, että Omalainan kaltaisia palveluja todella on olemassa. Voimme suositella Omalainaa todella lämpimästi, sillä tiedämme, että siitä todella on käytännön hyötyä kuluttajalle.

Jätä kommentti