Luottokortti opiskelijalle

Vajaa viikko enää aikaa uuden lukukauden alkuun, jee! Tosiaankin, näin kesäloman jälkeen olen innolla palaamassa taas luennoilla ja harjoituksiin. Tänä syksynä extra motivaatiota opiskeluun tuo 90 opintopisteen rajan lähestyminen. Saatat kenties ihmetellä, miksi tuo 90 opintopisteen raja on niin erikoinen? Koko tutkinto on kuitenkin laajuudeltaan 180 opintopistettä.

Vastaus on tietenkin luottokortti. Kun 90 opintopistettä on koossa, niin saan ihan oman ensimmäisen luottokortin. Miksi luottokortti opiskelijalle on sitten niin tärkeä? No, tietysti matkustelun vuoksi. On nimittäin todella ärsyttävää kun on joutunut selviytymään pelkän Visa Electronin kanssa, joka ei todellakaan ole oikea luottokortti. Uusi luottokorttini on hyvin todennäköisesti Tuohi MasterCard.

No, joka tapauksessa 90 opintopisteen rajasta minulla puuttuu vielä 9 opintopistettä. Saan yhdestä verkkokurssista aika nopeasti 6 opintopistettä, joten maaginen raja häämöttää jo!

Oikeasti olen siis lähdössä reissuun vasta joululomalla, joten periaatteessa mitään kiirettä luottokortin hankintaan ei ole. Mutta kai se luottokortti on silti jonkinlainen statussymboli ja itsetunnon kohottaja kun sitä niin himoitsen 🙂

Jätä kommentti